Ir dar…   4 comments

Pratęsiant vakarykštę dviračių temą, keli youtube video apie važinėjimą jais Tokijuje. Galima bent kažkiek susidaryti įspūdį kaip atrodo miestas, kokios sąlygos dviratininkams ir kodėl keliavimas dviračiu čia yra pakankamai įdomi (arba stresą kelianti ;)) veikla.

Ir pora ramesnių, bet ilgesnių:

 

Posted 2011/12/27 by linasd in Japonija

Tagged with

4 responses to “Ir dar…

Subscribe to comments with RSS.

  1. Kas labiausiai įstrigo(tų ilgų nežiūrėjau), tai kad važinėt šaligatviais tarp pėščiųjų yra gan toleruotina praktika. Lietuvoj taip mažai kas daro, o ir tų kas taip daro niekas nemėgsta, nes dažnai dviratininkai užkliudo arba išpurvina pėščiuosius.

    • Aha, čia pėstieji ir dviratininkai ant šaligatvių sugyvena taikiai, vieni prie kitų prisitaiko :-) Aišku, dviratininkams didesnė atsakomybė tinkamai išlaviruoti ir neužkliudyti, bet būna ir „naglesnių“, kurie pėsčiuosius pavaiko su skambučiu – jeigu eidamas už nugaros tokį išgirsti, vadinasi reikia trauktis ir praleisti :-) Tuo pačiu būna ir ne tokių „pralaidžių“ pėsčiųjų (dažniausiai visokios močiutės ir diedukai), kurie eina net nebandydami pasitraukti ir juos reikia kažkaip gudriai ir atsargiai aplenkti.

  2. Irgi su dviračiu
  3. Hey There. I found your blog the use of msn. That is a really smartly written article.
    I will make sure to bookmark it and come back to read more of your helpful
    info. Thanks for the post. I will definitely comeback.

Parašykite komentarą