Apie   1 comment

Sveiki užklydę į blogą, kuris, kaip sako pavadinimas, bus apie šį bei tą iš šen bei ten. Jeigu tiksliau, tai bent man blogo rašymo „instinktas“ pabunda prieš keliones, kada norisi pasidalinti gyvenimo ne Lietuvoje ypatumais, patirtimis, o tuo pačiu ir suteikti kitiems galbūt naudingos informacijos. Taip nutiko prieš kelis metus išvykus ilgesniam laikui į Japoniją. Parvykus į Lietuvą viskas nutrūko, tačiau nauji įrašai pasirodė dėka kelių mėnesių praleistų Pietų Korėjoje, o dabar ir vėl po truputį tampu aktyvesniu blogeriu, nes žadu trejus metus (2011-2014) pagyventi Tokijuje (apie tai, kaip čia patekau).

Apie ką ir kaip dažnai čia rašysiu, negaliu pasakyti. Greičiausiai kad bus visko po truputį, nebūtinai tiesiogiai susijusio su mano pamėgta Rytų Azija. Jeigu ką, galite rašyti klausimus-komentarus apie rūpimą temą ir pasistengsiu atsakyti.

Visi įrašai skelbiami pagal CC Attribution-ShareAlike autorinę licenziją. T.y. juos galite platinti be atsiklausimo, tačiau turite aiškiai nurodyti autorystę ir savo puslapyje taip pat naudoti tokią pačią (CC Attribution-ShareAlike) licenziją.

Posted 2011/01/28 by linasd

1 responses to “Apie

Subscribe to comments with RSS.

  1. Laba diena! Kaip galima susisiekti el. paštu? Turiu iiiiilgąąą klausimą :)

Parašykite komentarą