Pašto dėžutė   Leave a comment

Naujo buto pašto dėžutė neturi užrašo, kad jį ją nemestų reklamų, todėl bent kas trečią dieną kas nors ką nors įdeda. Parankiojau ir nuskenavau kelis pavyzdinius arba įdomesnius egzempliorius.

Pirmasis ne reklama, o tiesiog savivaldybės informacinis laikraštėlis. Šito vis laukiu, nes įdomu pavartyti, būna kokių nors kasdieniškų naujienų, pranešimų.

a_11

Pavyzdžiui, buvo visas puslapis apie tai, kiek žalumos yra rajone ir kokiomis priemonėmis skatinamas didėjimas. Jeigu turite savo teritorijoje didelį medį (virš 10 m aukščio), galite už jį per metus gauti 6000 ienų (~150lt). Už ilgesnę nei 5 m krūmų juostą duoda 300 ienų (~7lt) už metrą. O jeigu jums priklauso tiesiog didesnė žalia medžiais apaugusi erdvė, tai už kvadratinį jos metrą mokės 100 ienų (2,4lt) :-)

a_10

Draudimo kompanijos reklama su iliustracijomis, nuo ko galite draustis:

a_01

Siūlo užsiprenumeruoti laikraščius. Pirmasis – regioninis „Tokijo laikraštis“, antrasis – nacionalinis „Mainiči šinbun“ („Kasdienis laikraštis“).

a_08

a_09

Maistas į namus. Šitų būna daug ir visokių. Pradedant suši ir baigiant picomis. Keli pavyzdžiai:

a_02

a_03

a_05

Gal kam rudens gėrybių rinkinį? (1000 ienų = 24lt)

a_04

Dar būna visokių paslaugų reklamos. Čia kokis tai masažo salonas, kur gali pamaigyti šlaunis :-)

a_06

Ir pabaigai tai, ką tikriausiai ir Lietuvoje nešioja. Šitų į dėžutę nemetė, į duris beldėsi ir tiesiai į rankas perdavė.

a_07

 

Posted 2014/09/21 by linasd in Japonija

Tagged with

Parašykite komentarą