Kęndy   2 comments

Kiekviena parduotuvė čia privalo turėti po didesnį arba mažesnį saldainių, kurie vadinami 飴 (ame) arba キャンディ (kiandi), skyrių. Kai kuriuose prekybos centruose įvairovė išties įspūdinga, galima rasti keisčiausių skonių saldumynų: jūros žolių, ridikų, žalios arbatos ir t.t. (panašiai kaip ir su sojų pienu). Karts nuo karto išsirenku patį neįprasčiausią išmėginimui. Pasitaiko visai neblogų, bet būna, kad stovi visą mėnesį ant stalo :)

Prieš porą dienų nufotografavau vienos parduotuvėlės siūloma saldainių pasirinkimą. Pirmieji gal nenustebins, bet į galą bus ir iš serijos „tik Japonijoje“.

Obuoliniai.

Vynuoginiai.

Vietinio apelsino „juzu“.

Imbieriniai.

Juodo (su melasa) cukraus.

To pačio skonio.

Žalios arbatos.

Džiovintų marinuotų slyvų.

Marinuotų slyvų ir jūros žolių „konbu“.

Žalios arbatos ir raudonų pupelių „azuki“.

Vaisiniai „maneki neko“ saldainiai.

Saldžių bulvių.

Druskiniai (saldžiasūriai).

Posted 2012/04/25 by linasd in Japonija

Tagged with

2 responses to “Kęndy

Subscribe to comments with RSS.

  1. Įdomu būtų kiekvienos rūšies išbandyti. Neatkreipiau dėmesio gal ir Korėjoje buvo. Ar ragavai su imbieru? ar kaip ir imbierinė arbata ar kiek saldesnis variantas

    Jevgenijus

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Google photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: